Een onafhankelijke en professionele NWWI taxatie


Wilt u een NWWI taxatie aanvragen voor uw woning of bedrijfspand? Dat kan bij Maters Taxaties. Door mijn ruime ervaring in de makelaardij kan ik u adviseren en ben ik geregistreerd als taxateur in Dordrecht bij het NWWI. Het NWWI staat voor het Nederlands Woning Waarde Instituut. Alleen taxateurs met de juiste diploma’s, die voldoen aan strikte kwaliteitseisen, mogen een NWWI taxatie uitvoeren. Zo weet u zeker, dat u een taxatie te zien krijgt, die wordt gestaafd door uniforme maatstaven en voorgeschreven richtlijnen. Het Nederlands Woning Waarde Instituut controleert de betrouwbaarheid van woningtaxaties en zorgt voor een transparante taxatiebranche. Als NWWI geregistreerde taxateur houd ik me aan de gestelde kwaliteitseisen. Dit is in het belang van u als consument, maar ook in het belang van geldverstrekkers en taxateurs, zoals ik zelf.

Het nut van een NWWI taxatie


Waarom zou u uw woning laten taxeren? Bij de verkoop of aankoop van een nieuwe woning kan er om een taxatierapport gevraagd worden door kopers, verkopers of geldverstrekkers. Een geldverstrekker kan ook om een NWWI taxatie vragen om het verschil tussen de modelwaarden en de getaxeerde waarde aan het licht te brengen. Ook bij nalatenschap of echtscheiding kan het handig zijn uw woning te laten taxeren. Het beste kunt u een taxateur kiezen met NWWI registratie, zodat u zeker weet, dat dit op een eerlijke, onafhankelijke en transparantie manier gebeurt. 

Mijn werkwijze


Wilt u mij inhuren voor een NWWI taxatie? Dan is het fijn om te weten, dat ik altijd onafhankelijk te werk ga. Ik heb geen baat bij de eventuele verkoop van een huis en deel met plezier mijn kennis over de onroerend goed markt. U kunt via het contactformulier op mijn website een vrijblijvende offerte aanvragen. Ik informeer u dan de kosten en de doorlooptijd, waarna u zelf kunt beslissen of u akkoord gaat met mijn voorstel. Als ik voor u aan de slag ga als taxateur, spreken we af wanneer de taxatie uitgevoerd zal worden en wanneer u het taxatierapport kunt verwachten. Spreekt u mij liever persoonlijk om het één en ander te bespreken met betrekking tot NWWI taxatie? Heeft u vragen over een lopende opdracht of bent u geïnteresseerd in taxatie van bedrijfspanden? Ook dan sta ik u graag te woord. U kunt mij bereiken op +316 2150 3595.