Een ervaren taxateur in Dordrecht voor uw woning of bedrijfspand


Bent u op zoek naar een ervaren taxateur in Dordrecht om uw huis of bedrijfspand te taxeren? Via mijn bedrijf Maters Taxaties help ik u graag verder. Na een lange en succesvolle carrière in de makelaardij heb ik besloten mij toe te leggen op het prachtige vak van taxateur. Zelf ben ik geboren en getogen in Dordrecht en ken ik de stad en haar omgeving, als mijn broekzak. Ik ben bekend met het vastgoed aanbod en ben in staat u van advies en assistentie te voorzien door mijn kennis van de vastgoed markt. Natuurlijk ben ik als taxateur in Dordrecht altijd onafhankelijk. Ik heb geen belang bij de aankoop of verkoop van een woning of bedrijfspand en ben er puur om mijn kennis met u te delen. Bij een taxatie van een bedrijfspand of woning wordt de waarde vastgesteld en opgeschreven in een taxatierapport.
 

Het nut van een taxateur in Dordrecht


In welke situaties zou u gebruik willen maken van mijn diensten? U kunt een taxateur inschakelen bij het de verkoop van uw woning of juist bij de aankoop van een nieuwe woning. Ook kan een NWWI taxatie handig zijn bij het regelen van een nalatenschap of echtscheiding. Voor een bedrijfspand wordt vaak om een onafhankelijk taxatie gevraagd, zodat de geldverstrekker zicht heeft op uw financiële situatie. Ook kan de taxatie van bedrijfsmatig vastgoed helpen bij eventuele verkoopbeslissingen of bij het vaststellen van een geschikte huurprijs. Er kunnen zich dus allerlei situaties voordoen, waarin het handig is de kennis en kunde van een taxateur in Dordrecht in te schakelen.

Contact opnemen


Overweegt u mij in te huren als taxateur in Dordrecht of omgeving? Dan kunt u een vrijblijvende offerte laten opmaken, zodat u een duidelijk beeld heeft van de kosten en de doorlooptijd. Na het lezen van de offerte kunt u besluiten of u de taxatie door mij laat uitvoeren. Via het kopje ‘contact’ kunt u het contactformulier invullen. Ik voorzie u dan zo snel mogelijk van een accurate reactie. Wilt u mij liever persoonlijk spreken over een vrijblijvende offerte, voor advies of over een taxatierapport, dat u heeft ontvangen? Dan kunt u mij tijdens kantooruren bellen op +316 2150 3595. Ben ik niet in de gelegenheid om op te nemen? In dat geval bel ik u zo spoedig mogelijk terug.