Een professioneel taxatierapport voor uw woning of bedrijfspand

Wilt u een taxatierapport laten opmaken van uw woning of bedrijfspand en bent u op zoek naar een betrouwbare taxateur in Dordrecht? Dan bent u bij Maters Taxaties aan het juiste adres. Na een carrière van 20 jaar in de makelaardij heb ik mij toegelegd op het prachtige vak van taxateur. Ik voer zowel woningtaxaties, als taxaties van bedrijfspanden uit. Door mijn jarenlange ervaring bij een gerenommeerd makelaarskantoor kan ik u op vakkundige wijze assisteren bij misschien wel de grootste aankoop van uw leven. In een taxatierapport wordt de waarde van uw woning of het bedrijfspand in kwestie vastgesteld. Naast het vaststellen van de waarde, deel ik ook graag mijn kennis over de onroerend goed markt met u. Ik heb geen belang bij de verkoop, waardoor ik u altijd onafhankelijk kan adviseren. Dordrecht en omgeving zijn mijn thuis en mijn werkgebied.Het nut van een taxatierapport


Het opmaken van een taxatierapport voor uw woning kan handig zijn bij de aankoop van een nieuw huis, maar ook bij het oversluiten van een hypotheek of een verbouwing. Ook kan een taxatierapport van toegevoegde waarde zijn bij echtscheiding of het regelen van uw nalatenschap. Als u met mij in zee gaat, krijgt u een NWWI taxatie. Dit houdt in dat mijn taxatierapport getoetst wordt door een instituut, dat controleert of mijn rapportage voldoet aan de eisen van het NRVT. 
 

Een taxatierapport voor bedrijfspanden


U kunt een taxatie van een bedrijfspand nodig hebben voor de bank of voor het vaststellen van de huur. Ook kan een taxatierapport goed van pas komen bij fiscale vragen of bij een besluit om al dan niet over te gaan tot verkoop. Bedrijfsmatig onroerend goed bestaat in vele soorten en maten. U kunt hierbij denken aan een bedrijfshal, een kantoor of verzamelgebouw. Ook een winkel of opslagbox valt onder bedrijfsmatig vastgoed. Wilt u een taxatie laten uitvoeren? Door mijn inschrijving bij het NRVT mag ik bedrijfsmatige panden tot een waarde van 5 miljoen euro taxeren. Hierbij werk ik onafhankelijk en worden mijn bevindingen immer gecontroleerd door een collega.

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte


Bent u benieuwd hoeveel een taxatierapport van een bedrijfspand of woning gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier op mijn website. Ik zal u informeren over mijn tarieven, maar ook over de doorlooptijd. Spreekt u mij liever persoonlijk of heeft u een andere vraag? Dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via +316 2150 3595.